Supralegalizare ultra-rapida cu cel mai profi birou de traduceri

supralegalizareOricine a trecut macar o data prin lungul si complicatul demers al apostilarii si supralegarizarii de documente stie ce bataie de cap este si cat de multa alergatura implica o supralegalizare acte, cu atat mai mult daca avem nevoie de documente repede, astfel incat sa ne incadram intr-o data limita.

Tot ce ai nevoie intr-un astfel de moment este un birou de traduceri bun si care sa faca fata oricarui termen pentru finalizarea lucrarilor, un birou de traduceri care sa lucreze prompt si profesionist, oferind nu numai traduceri ci si servicii Supralegalizare.
Pentru ca niciun document oficial, mai ales traducerile legalizate la notariat, nu poate fi folosit in alte tari in afara Romaniei decat daca este supralegalizat, prevenindu-se in acest mod falsificarea documentelor oficiale, supralegalizarea este o procedura absolut necesara romanilor care calatoresc in ate tari in scop de munca, studii, sau business, celor care au nevoie de tratamente si spitalizare sau celor implicati in demersuri juridice in alte tari.

Supralegalizarea se face de catre Ministerul Justitiei si Ministerul Afacerilor Externe si apoi de Ambasada sau Consulatul la Bucuresti al tarii in care avem nevoie de documente.
Nu orice birou de traduceri ofera clientilor sai servicii de supralegalizare, dar pentru ca profesionistii de la Academia de Traduceri inteleg cat de important este pentru partenerii lor sa ofere servicii complete si complexe, la http://academiadetraduceri.ro nu numai ca veti gasi locul ideal pentru traducerea profesionista a documentelor de care aveti atata nevoie, dar veti gasi si servicii de apostila si supralegalizare, astfel incat sa fiti linistit in privinta oricaror demersuri birocratice ce v-ar putea ridica probleme sau intrebari.

Departamentul de apostila si supralegalizare al Academiei de Traduceri ofera consultanta juridica gratuita celor care apeleaza la serviciile lor si de asemenea apostilare si supralegalizare de documente originale, copii legalizate si traduceri legalizate, cu tot ce implica aceste demersuri.
La Academia de traduceri traducerile se pot face in si din toate limbile. Iar pentru a nu fi nevoiti sa porniti cu actele in mana catre autoritatile in drept sa vizeze documentele originale, tot Academia pune la dispozitie si vizarea documentelor oficiale la autoritatile competente, in functie de tipul de document care necesita supralegalizarea.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *