Respiratia urat miroasitoare se poate tratata

halenaUna dintre cele mai neplacute afectiuni, halena sau respiratia urat mirositoare ne poate afecta viata si relationarea cu ceilalti mai ales ca suntem invatati sa comunicam mereu cu cei din jur. Halena se manifesta printr-un miros neplacut atunci cand vorbim, miros care poate deveni si mai puternic pe masura ce trece timpul si afectiunea nu e tratata. Cauzele halenei pot fi multiple. In primul rand, halitoza apare din pricina unei igiene bucale proaste, din cauza bolilor dentare si lucrarilor dentare prost intretinute. Alte cauze mai pot fi diverse boli digestive, pulmonare, pungi paradontale, fumatul, infectiile ORL sau virusi care ataca cavitatea bucala, determinand aparitia unor compusi cu mirosuri foarte neplacute.

Chiar si lipsa unor vitamine din organism poate avea ca reactie respiratia urat mirositoare sau halena, precum si medicamentele care usuca mucoasa bucala si duc imediat la aparitia mirosului neplacut. Netratata la timp, respiratia urat mirositoare poate aduce cu sine complicatii mult mai grave, infectia sau problemele de la nivelul caviatii bucate se pot acutiza, astfel ca interventii ulterioare vor fi mult mai scumpe. Pentru a elimina rapid halitoza pacientii sunt sfatuiti sa mearga la stomatologie in prima faza, sa isi trateze cariile, infectiile de la nivelul cavitatii bucale, sa isi igienizeze lucrarile dentare. La Clinica CityDent toti pacientii care sufera de respiratie urat mirositoare si au eliminat celelalte cauze pot gasi cele mai bune tratamente ale halenei, facute de medici specialisti cu experienta.

Tehnologiile moderne de diagnosticare si instrumentarul de calitate, mediul de lucru placut si serviciile de cea mai buna calitate puse la dispozitie de stomatologi asigura un tratament pentru halena adaptat fiecarui pacient. Dupa ce se va face o evaluare a sanatatii dentare si a cavitatii bucale medicul stomatolog va va indica toate procedurile necesare pentru indepartarea halenei, preturile interventiilor si eventuale indicatii de tratament post-interventie. In timpul interventiilor medicii de la Clinica CityDent va vor explica toate fazele tratamentelor, veti sti in permanenta care e stadiul interventiilor si cum decurg acestea. Pentru programare aveti la dispozitie un formular online, unde vi se vor cere numele, numarul de telefon si mesajul dvs., nu veti astepta la coada si nici nu veti fi nevoit sa va reprogramati, fiecare pacient intra la ora stabilita de comun acord.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *