Masina va avea viata mai lunga daca schimbati la timp piese auto vw

piese-auto-vwCand vrem sa ne cumparam o masina noua ne orientam in primul rand sa fie rezistenta, sa aiba performante satisfacatoare in orice conditii rutiere, sa aiba randament mare si siguranta sporita in timpul sofatului. De asemenea, ne uitam si la producatori, la piesele folosite, la tipul de motor, la caroserie. Desi alegerea unei masini nu e asa de grea daca avem si ceva notiuni de mecanica, autoturismul va incepe sa imbatraneasca pe masura ce trece timpul si va avea nevoie de piese auto vw noi.

Indiferent cat de buna este la inceput si ce performante atinge, daca o masina nu e ingrijita si nu are doar piese de calitate sub capota sansele sa sfarseasca intr-un sant sau pe camp sunt mult mai mari. De aceea se recomanda revizii tehnice permanente si atentie mare la toate semnalele date de aceasta. Toate piesele auto vw schimbate e bine sa fie originale, schimbarea lor trebuie efectuata doar in service autorizat sau la reprezentante. Am mentionat piese originale si nu cele de tip second hand intrucat uzura prea mare duce la diminuarea eficientei piesei si la stricarea materialului din care e confectionata. Piesele auto trebuie alese cu mare grija pentru a se potrivi modelului masinii, informatiile producatorului trebuie sa corespunda cu indictiile din cartea tehnica a masinii. O piesa de la alt model care se potriveste „din ochi” la o masina creste riscul producerii accidentelor intrucat nu se integreaza perfect in intreg sistemul de functionare al autoturismului. Este foarte important ca fiecare piesa cumparata sa aiba si garantie, sa fi fost testata si avizata, sa functioneze conform specificatiilor aprobate la nivel european.

Pentru cele mai bune si mai ieftine piese pentru toate masinile care ruleaza pe soselele romanesti puteti consulta oferta depozitul auto online, magazinul cu piese auto originale si aftermarket premium. De aici veti putea cumpara filtre, tot ce va trebuie pentru sistemul de franare sau pentru motor, de exemplu, precum si o multime de accesorii si piese foarte utile la orice revizie. Mai multe detalii si oferta completa gasiti pe site-ul oficial.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *