La ce imi foloseste Certificatul “Firma de Incredere”?

firma-de-incredereAvantajele unui Certificat “Firma de Incredere” este multiplu, dar in primul rand, meritul firmelor cu acest certificat este ca sunt firme de elita din Romania, firma de incredere cu care se poate face o afacere cinstita si sigura.

In mediul online, aceste firme cu titulatura de “Firma de Incredere” care se regasesc pe plaforma, sunt firme care nu au o reclamatie sau un comentariu negativ referitor la modul de gestionare a afacerilor, deci firme pe care te poti baza intr-un contract.

Centru de Cercetare a Opiniilor Clienților CBOK a initiat in Romania implementarea unui amplu proiect desfasurat la nivel european, pornit din Polonia in anul 2013, care acum se intinde deja pe teritoriul a 8 tari: Polonia, Romania, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Republica Ceha, Slovacia si, de curand, Estonia.

Acesta verifica si triaza cu ajutorul unui algoritm in mediul online si realizează, in mod independent, observatii asupra firmelor cercetate si verificate, folosind software-ul de specialitate creat de compania poloneză. In urma verificarilor, Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienților inmaneaza certificatul de “Firma de Incredere”, autocolantele cu logo-ul “Firma de Incredere” si E-Cardul de pe site-ul www.firmadeincredere.ro, unde firmele isi pot actualiza datele despre activitatea lor. Promovare infinita in mediul online la un pret modic!

Avantajul principal al obtinerii Certificatului “Firma de Incredere” este construirea unei imagini pozitive a participanţilor în mediul online şi nu numai. Printre alte avantaje se enumara: cresterea increderii, castigand intr-o afacere cea care deține un certificat „Firmă de Incredere”, recunoasterea pe fondul concurentei, instrument de publicitate efectiva (E-Cardul), asistarea în dezvoltarea companiei – un argument puternic în negocierile comerciale.

Certificatul “Firma de Incredere” te ajuta ca firma, in toata activitatea ta, reprezentand o garantie a afacerii. Firmele care sunt de incredere merita acest Certificat de “Firma de Incredere” pus la vedere. In plus, el este insotit de autocolante in format A6, care se pot lipi si in afara pentru ca sunt rezistente la apa, acestea facand cunoscute faptul ca firma respectiva face parte din proiectul desfasurat la nivel european.

Trebuie sa obtii acest Certificat de “Firma de Incredere” pentru ca prin activitatea ta corecta, ca firma, te propulseazi la un alt nivel prin aceasta titulatura si avantajele vor bate singure la usa firmei tale.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *