La ce foloseste si cum se aplica o membrana hidroizolatie pentru acoperis si terase?

membrana-hidroizolatieToti cei care au fost macar o data pe acoperisul sau terasa blocului au vazut de multe ori crapaturi, zone in care umezeala a inceput sa „manance” din structura acoperisului. Pentru ca vulnerabilitatea la ploaie si ninsoare este foarte mare, lucrarile de reabilitare acoperis nu sunt mereu de calitate, cu timpul terasele si acoperisurile ajung sa fie un pericol pentru cei de la etajele superioare. Singura solutie care va poate salva de probleme viitoare este hidroizolatia cu membrana hidroizolatie de buna calitate.

Tehnologia de varf in domeniul hidroizolatiei o reprezinta membranele hidroizolante lichide, care se aplica rapid si eficient si se usuca foarte rapid. Inainte de aplicarea membranelor se aplica un strat de suport, echipele de la firmele specializate pot sa aleaga un tip de hidroizolatie pe baza de membrana hidroizolatie care este potrivit tipul structurii zidului pe care se va aplica. Avantajele unei membrane hidroizolante sunt date de elasticitate mare, de aplicare usoara cu instrumente rudimentare, de flexibilitatea ei, de aderenta perfecta la toate tipurile de beton sau zidarie. Rezistenta la apa este foarte mare si se poate vedea la doar 10 minute de la aplicare, aplicarea ei se face de obicei in doua straturi, cu ajutorul unei pensule sau al unei role, reparatiile punctuale sunt cele mai simplu de realizat prin intermediul ei. Riscul izbucnirii unui incediu este scazut, membranele nu au componente inflamabile puternice, membrana lichida lasa o suprafata fara imbinari, lucrarea este etansa si mai rezistenta decat in alte cazuri.

Firmele care executa lucrari de hidroizolare pentru acoperisuri sau terase va pot sfatui si in privinta optarii pentru un produs de calitate superioara, timpii de finalizare a lucrarii sunt mult mai mici, aveti siguranta ca toata lucrarea va fi perfecta. Acum ca stiti cate ceva despre hidroizolatie este timpul sa va ganditi la ce fel de membrana hidroizolatie va doriti si sa discutati cu firma care se ocupa de astfel de lucrari.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *