Faci renovari si ai ajuns la pardosea? Iata cateva sfaturi care ti-ar prinde bine

covor-pvcRenovarea locuintei, chiar daca este uneori foarte epuizanta, deoarece se poate intinde pentru o perioada prea lunga, este si revigoranta intr-un fel, deoarece reimprospatarea locului in care traiesti este vine la pachet cu un fel de entuziasm si inviorare emotionala. De aceea, nu mai fi nemultumit de faptul ca faci renovari, ci bucura-te de schimbarea de interior care urmeaza sa se intample.
In materie de renovari, ar trebui sa pui un accent egal atat pe decor, cat si pe calitate. Daca ai ajuns la renovarea pardoselii, atunci, felicitari, inseamna ca esti aproape de finisarea lucrarilor, dar opteaza pentru calitate si confort pana la ultimul material pe care il folosesti pentru renovarea locuintei tale.

Pentru renovarea pardoselii ai putea sa optezi pentru mai multe variante, insa trebuie sa tii cont si de cateva aspecte, cum ar fi rezistenta la uzare, curatirea usoara a acesteia, pastrarea indelungata a spatiului curat etc. O varianta optima ar fi sa alegi intre un covor PVC sau linoleum pentru pardoseala din casa.
Covorul PVC si linoleumul sunt unele dintre cele mai rezistente materiale pentru pardosea, ele pot sa reziste si la circulatii zilnice a unui numar de peste 100 de persoane, de asemenea rezista zgaraieturilor, de aceea sunt atat de des folosite, mai ales linoleul, in spatiile care presupun o circulatie indelungata a persoanelor, cum ar fi scoli, gradinite, institutii publice. In acelasi timp, atat covorul PVC, cat si linoleumul reprezinta o alegere optima pentru casa, atat din punctul de vedere al calitatii, cat si din punct de vedere financiar.

Linoleul si covorul PVC presupune o procedura foarte usoara de curatare si o pastrare indelungata a spatiului curat si fara praf. De asemenea, nu sunt necesare proceduri speciale de intretinere sau de refacere, deoarece sunt unele dintre materialele cele mai reziste.
Dintr-o varietate de modele si culori, care pot fi complementare intregului decor al locuintei, poti opta pentru un linoleum modern sau pentru un covor PVC pentru o pardoseala perfecta.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *