Confort sporit si eficienta garantata cu centrale termice electrice sau pe gaz

centrala-termicaConfortul in locuinta este foarte important pentru oricine, mai ales pe timp de iarna, cand temperaturile au tendinta de a scadea pana la valori impresionante. Obtinerea lui este posibila astazi prin mai multe metode, cea mai ieftina si mai simpla varianta fiind cea a montarii de centrale termice electrice. Centralele termice de acest fel sunt sisteme de incalzire care folosesc ca sursa de energie curentul electric, o sursa la indemana oricui. Instalarea centralelor termice electrice este simpla, nu dureaza mai mult de cateva ore, racordarea la curent electric nu presupune costuri asa de mari ca in cazul centralelor pe gaz.

Dupa instalare centrala electrica poate fi folosita imediat, utilizarea e sigura, nu aveti nevoie de foarte mult combustibil pentru ca aceasta sa porneasca. Curentul intra in centrala electrica automat, nu trebuie apasat niciun buton, panoul de comanda asigurand accesul la toate setarile centralei. Si mententanta e mult mai simpla, nu trebuie curatat cazanul sau zona de ardere, daca se defecteaza ceva reparatia se realizeaza pe loc, fara prea mare deranj, nu exista reziduuri. Alte avantaje centrale termice electrice tin de siguranta sporita gratie sursei de alimentare folosite, de sistemul de autodiagnosticare, de gradul de poluare zero la nivelul mediului inconjurator. De asemenea, nu avem cum sa nu amintim si de avantaje centrale termice electrice legate de randamentul de 100%, tot curentul electric luat din retea e folosit exclusiv pentru incalzire, lipsa pericolului de explozie, functionarea fara aer de combustie, confortul sporit in utilizare si functionare. Si ca sa fim corecti trebuie sa spunem ca nu toate lucrurile stau asa de roz in privinta unor centrale termice electrice, intrucat exista si dezavantaje centrale termice electrice de luat in seama.

Printre cele mai importante dezavantaje ale centralelor termice electrice se numara costurile mari ale exploatari fata de alte tipuri de centrale, intervalul redus de putere pana la 100 kW, refacerea bransamentului de curent daca nu s-a dorit de la inceput montarea de centrala termica pe curent electric. Aceste dezavantaje sunt compensate de montarea centrala electrica in cascada daca e nevoie, compensandu-se astfel puterea redusa. Indiferent ca veti lua o centrala electrica sau pe gaz sau ca vreti sa aflati un pret centrala termica electrica puteti apela oricand la Berluni, magazin online care comercializeaza centrale de toate tipurile si cele mai eficiente centrale electrice la pret centrala termica electrica foarte bun in raport cu cel practicat de concurenta. Puterile centralelor electrice vandute de Berluni variaza intre 6 si 28 de W, sunt produse de Ferroli sau Vaillant si alti producatori consacrati de pe piata, sunt garantate de Berluni, functioneaza ireprosabil, conectarea la retea e foarte simpla. Montajul este autorizat, se asigura si service si post-garantie, la anumite modele primiti cadou si termostat de ambient fara fir, livrarea este gratuita, la fel si kit-ul de evacuare. Pentru oferta completa vizitati magazinul online.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *