Ce faci cand ai nevoie de traduceri legalizate?

traduceri-legalizateDaca esti tanar si vrei sa studiezi sau sa pleci in lume sa lucrezi pe un contract destul de bun ai nevoie sa treci mai intai de intocmitul unor dosare pentru aplicari. Aceste dosare presupun de cele mai multe ori si o serie de traduceri pe care nu le poti face de unul singur, chiar daca cunosti foarte bine limba respectiva, engleza, franceza sau alte limbi comune. Pentru ca am trecut si eu prin asa ceva este bine sa stiti niste lucruri foarte utile. In primul rand nu va hazardati sa pierdeti timpul alergand dupa birouri de traduceri de prin oras care nu au experienta prea mare.

Chiar daca va costa poate mai putin va puteti trezi la aplicare cu niste traduceri destul de ciudate, cu greseli, pe care va trebui sa le refaceti pentru a putea continua procesul de aplicare. In al doilea rand, incercati sa cautati firme de traduceri care au o echipa intreaga de traducatori autorizati pentru a va rezolva cat mai rapid orice document dat la tradus. Mizati de asemenea doar pe traducatorii care au studii in domeniile de care dvs. aveti nevoie, acceptati traduceri doar daca va convine si modul in care au fost adaptate, corectitudinea si fidelitatea lor in raport cu originalul. In al treilea rand, in online aveti foarte multe oferte de firme care se ocupa de traduceri legalizate, cum e si preturi-traduceri.ro, puteti sa comparati ofertele mult mai usor, puteti sa intrebati ce nelamuriri aveti inainte de a incheia o colaborare cu respectiva firma.

In al patrulea rand, daca e vorba de traduceri legalizate asigurati-va ca firma respectiva are si un notariat „de casa” unde poate legaliza imediat traducerile autorizate, pentru a nu pierde timp mai apoi cu legalizarile. In al cincilea rand, cand v-ati hotarat la un birou de traduceri legalizate este bine sa evaluati activitatea lui si sa vedeti daca gasiti in portofoliu limbile dorite, daca exista si servicii aditionale de revizie document tradus si traducerile la urgenta, foarte utile cand nu aveti timp de pierdut. Preturi-traduceri este din acest punct de vedere o firma care mi-a atras atentia inca de la inceput pentru ca au preturi mici, oameni specializati pe diverse domenii, asa ca traducerea va fi foarte apropiata de original, se asigura si verificare la cerere, comenzile sunt preluate imediat, se ofera si discount pentru partile repetitive.

Cand am avut nevoie am primit traducerile la timp, in maxim 24 de ore, mi-au fost aduse prin curierat gratuit, nu am avut prea multe pagini de tradus si m-am incadrat in limita admisa. Daca aveti nevoie am observat ca interpretii se pot deplasa oriunde in tara si in afara, puteti sa dati manuscrisul de tradus personal unui membru al echipei preturi-traduceri.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *