Albirea dintilor la stomatolog, mai eficienta decat cea facuta „babeste” acasa

albire-dintiCuratarea regulata a danturii si periajul regulat, in fiecare zi, pot preveni aparatia cariilor dentare si afectiunilor gingivale. Pe masura ce inaintam in varsta, fie din cauza schimbarii pastei de dinti, fie pentru ca periuta de dinti nu este suficient de aspra sau nu e manuita asa cum trebuie, pe dinti incepe sa se depuna tartrul si acestia incep sa se ingalbeneasca. Albirea dintilor se poate realiza fie cu benzi albire dinti, acasa sau intr-o clinica stomatologica, fie cu ajutorul laserului sau al instrumentelor speciale destinate acestei operatiuni. Pentru albirea dintilor sunt suficiente cateva vizite la stomatolog sau luni bune de incercari cu benzi albire dinti.

In cazul interventiilor stomatologice de albire dentara, rezultatele sunt vizibile imediat, in cazul aplicarii benzilor de albire, rezultatele depind de cat de bine se aplica si de ce calitate sunt. Din propria experienta va pot spune ca am incercat benzi pentru albirea dintilor, folosite acasa, insa rezultatele nu au fost cele dorite, asa ca m-am decis sa apelez la un medic stomatolog pentru a-mi recapata zambetul perfect. Intrucat auzisem de la un prieten ca la clinica Trident se pot realiza astfel de operatiuni de albire dinti cu sau fara benzi de albire dinti speciale, m-am decis sa le trec pragul pentru o evaluare si o dantura mai curata. Desi eram un pic sceptic in privinta unei astfel de interventii pentru albirea dintilor, scepticismul mi-a trecut imediat cand medicul specialist de acolo mi-a explicat exact cum se va realiza o albire dentara si de ce merita facuta la cateva luni. Daca se folosesc benzi albire dinti, acestea, la fiecare aplicare, iau cate un pic din stratul de tartru depus si curata foarte bine suprafata dintilor, lansandu-i mai albi cu fiecare lipire a acestor benzi pentru albirea dintilor. Daca se foloseste laserul pentru albire dinti, orica pata de pe dinte si tartrul depus dispare imediat, procedura e de mare finete, dar rezultatele sunt foarte bune pe termen lung.

Benzile pot contine peroxid sau alte substante, rolul lor fiind sa albeasca dintii cu cateva nuante. La Clinica Trident am gasit, pe langa cel mai bun specialist, si echipamente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta de inalta calitate, procedurile profesionale fiind adaptate fiecarui pacient, mi s-a oferit si garantie pentru albirea dintilor. Ceea ce nu am reusit eu cu benzi de albire dinti acasa, am reusit in mai putin de o ora cu ajutorul medicilor specialisti de la Clinica Trident. Toata operatiunea s-a desfasurat fara dureri, nu am simtit nici un disconfort, am putut vedea imediat efectul albirii dentare. La plecare, medicul stomatolog mi-a vorbit si despre cateva trucuri pentru albirea dintilor, ce alimente sa evit, ce sa mananc si mi-a recomandat sa mai revin la un control si pentru albirea dintilor dupa trei sau sase luni.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *